Info

Werkwijze

Planningsessie

Haal het maximum uit uw fotosessie. Bereid u er daarom goed op voor. Waar en wanneer zal de fotoshoot plaatsvinden? Bij u thuis, op een bijzondere locatie of bij ons in de opnamestudio. Wat is de gewenste sfeer: levendig, klassiek of ‘urban chique’? Welke kleding is het best geschikt, welke make-up en welke accessoires? Dit kunnen we in de studio bespreken of aan de telefoon.

Fotoshoot

Trek gemiddeld één uur uit voor de fotoshoot. Hierin kunnen we variëren, zowel qua kleding, belichting als kleur. Bij groepsfoto’s kunnen verschillende opstellingen gemaakt worden. Maak even een lijstje zodat alle gewenste combinaties aan bod komen: iedereen samen, ouders apart, ouders met kinderen, kleinkinderen samen, enzovoort.

Uitwerking van foto's

Na de shoot gaan wij aan de slag met de vele opnames. We maken een technische selectie en bewerken de beste beelden. Waar wilt u de vergrotingen hangen? In uw woonkamer, de inkomhal, het bureel, boven een kast, een sofa, een bed?… Bekijk dat even vooraf, maak er (met uw GSM) een foto van (inclusief een blad A4) en mail ons die foto. Zo kunnen we tijdens de viewing sessie een goede simulatie maken van het eindresultaat bij u thuis.

Viewing sessie

Enkele dagen na de opnames zien we elkaar terug in onze gezellige viewing lounge. Beeld en klank geven u een eerste indruk van de gemaakte opnames. Op een groot scherm selecteren we de foto’s die het best zullen uitkomen in uw woonruimte.
Daarnaast kunt u kleinere afdrukken bestellen voor uzelf of voor familie en vrienden. Is er een mooier cadeau?

Geniet van uw foto's

Geniet jarenlang van een vergroting op plexiglas, aluminium, canvas of in een mooie, strakke lijst. Het is een kunstwerk in uw huis dat steeds waardevoller wordt met het verstrijken van de tijd.  Keoon: Wij houden vast wat voorbijgaat.

Afwerkingsmogelijkheden

Afwerkingsmaterialen

Bij Keoon werken we met drie type afwerkingsmaterialen: aluminium, plexi en canvas; allemaal museumkwaliteit. Ze zijn bestand tegen het stof en beschermd tegen UV-stralen. Op deze manier zijn ze bestemd voor de eeuwigheid.  We maken alles op maat, perfect in overeenstemming met het dressoir in uw living, uw bed of uw open haard… Een vergroting van KEOON is een uniek stuk in uw huis.

afwerkingsmaterialen
afwerkingsmaterialen

Kaders

Om het eindresultaat helemaal af te maken, kaderen we de foto’s ook in. Het zijn de foto’s die moeten uitkomen, en niet de kaders. Daarom presenteren we alles in zwarte of witte kaders. Een collage van verschillende foto’s op verschillende formaten zorgt voor een levendige presentatie in uw huis.

kaders
studio keoon foto kaders