Over ons

Foto Keoon

Sinds 1984 is Foto Keoon een toonaangevende fotostudio met een uitstraling die ver over de grenzen rijkt. Altijd voor op zijn tijd, altijd authenticiteit en herkenbaar uit de duizend. Gespecialiseerd in mensen, zowel zakelijk als privé. Portretten in de studio en op locatie. Feestelijke evenementen… wij houden vast wat voorbijgaat.

Luc Peeters is de fotograaf. Ivo Bex doet de bewerking van de beelden, volgt het labo op en beheert het archief.

Luc Peeters keoon foto
Luc Peeters keoon foto

Onze studio

De gezellige opnamestudio meet 6x8m en is 4,5m hoog. Dit is ruim, maar nog altijd intiem. Dit maakt haar perfect voor het fotograferen van mensen. Aan de ene kant beschikken we over een witte ‘infini’ achtergrond waarmee we naadloze achtergronden kunnen creëren. De andere kant van de studio kan helemaal zwart gemaakt worden. Om alles op u persoonlijk af te stemmen, spelen we met kleuren en lichteffecten.
Zo wordt elke opnamesessie uniek!

Omkleden kan in een aparte ruimte. Daar beschikt u ook over spiegels om de make up en de kleding tot in de puntjes aan te passen.

Onze apparatuur

De meeste fotoshoots gebeuren in onze opnamestudio. Een groepsfoto kan tot ongeveer 25 personen. Van een grotere moeten we een samengesteld beeld maken.
Mensen in een rolstoel helpen we binnen via de traploze achter-inkom langs de Moriaanstraat 10.
Tevens werken we op locatie met onze mobiele opnamestudio.

Onze visie

Fotografie is een medium dat de laatste jaren een revolutie gekend heeft, zowel qua techniek als qua toegankelijkheid. Iedereen maakt voortdurend foto’s om ze vervolgens met iedereen te delen. Deze foto’s hebben echter een kort leven. ’s Anderendaags zijn ze weer verdwenen en vergeten.
Wanneer het er écht op aankomt, voor uzelf, uw familie alsook voor uw bedrijf, doe dan beroep op KEOON. Onze fotografie heeft een blijvende waarde die alleen maar toeneemt met het verstrijken van de tijd.
Toen Richard Branson’s huis afbrandde, vroeg men hem wat hij het meest miste. ‘Mijn foto’s,’ zei hij meteen. ‘Ze zijn uniek en onvervangbaar. Al de rest kan ik terugkopen.’

KEOON: Wij houden vast wat voorbijgaat!

Getuigenissen